Inn Og Ut Av Å Kjøpe En Bil

En bil representerer et av de største kjøpene du sannsynligvis vil gjøre i et gitt år. Nøkkelen til å slå det beste og få bilen du trenger er å bruke litt tid på å undersøke. Bruk rådene som følger nedenfor, så får du de fakta du trenger for å ta en smart beslutning.

Gå til forskjellige forhandlere før du setter deg på en. Et annet forhandler vil kanskje kunne gi deg en bedre pris på bilen du ønsker, og kan kjøre forskjellige kampanjer. Prøv tre eller fire i ditt område, og selv om du må reise litt lenger, kan det være verdt det.

Ikke tillat deg å kjøpe den første bilen du ser, selv om det virker som om den ville være perfekt for deg. Det er så mange biler der ute for salg at det å kjøpe den første kan føre til at du mister på å gjøre en mye bedre avtale på en bil du kanskje vil like litt mer.

Du bør kjøre bilen du vil kjøpe. Ikke hopp over prøvekjøringen, selv om du allerede har tatt en annen bil av samme modell for en. Det kan alltid være noe som gjør at du hater å kjøre bilen.

Å handle etter en ny bil kan virke komplisert når det gjelder priser. Ta din iPad eller telefon med deg til forhandleren. Du kan søke på Internett og finne kalkulatorer for bilbetalinger som vil fortelle deg hva betalingen din blir uten å stole på forhandleren.

Hvis prisen på en bil ikke er omsettelig, kan du se om du kan forhandle på andre vilkår. Noen forhandlere vil godta for eksempel å gi flere måneders gratis bensin eller et år med gratis oljeskift. Det gjør aldri vondt å spørre om en selger kan søte avtalen.

Når du vet hvor mye du må bruke, kan du finne ut om bilene innenfor dette området. Lær om selve bilen, dens miles per gallon, antall dører, bagasjerom, sjåføranmeldelser, sikkerhetsjournal og hvor ofte den trenger reparasjoner i gjennomsnitt. Gi hver en rangering og gå for de som er øverst på listen.

Lag et budsjett før du drar ut og ser på en bil. Det er best å vite nøyaktig hvor du står før du begynner å se på biler. Du må være klar over hva du har råd til ved en betaling. Før du ser på biler, kan det være lurt å kjøpe et lån.

Ikke brett for trykk. Selgeren vil ikke at du skal gå ut av forhandleren, så han vil fortelle deg hva som trengs for å få deg til å signere en kontrakt i det øyeblikket. Ignorer han. Gjør det som er best for deg, og hvis du trenger å ha litt tid til å tenke på det, ta deg tiden du trenger.

Nye bilhandel er stressende bare fordi det innebærer å bruke så mye penger. Utdanning er avgjørende for å ta et klokt valg, gitt den overflod av tilgjengelige valg. Gjennomgå informasjonen ovenfor etter behov, og prosessen kan virkelig bli enklere enn du noen gang har forestilt deg.