Kjøp Bilen Av Drømmene Dine

Å kjøpe bil kan være kjedelig, elendig arbeid. Du må finne en bil du liker, og deretter sørge for at du har råd til den, og deretter avtale med selgeren! Gjør denne situasjonen mindre krevende ved å lese denne artikkelen og absorbere den store kunnskapen den har å tilby deg i dag.

Når du handler etter et nytt kjøretøy, bør du vurdere alle alternativene dine. Det er mange brukte biler som har ekstremt lave mil og priser til bunns. De du skal se etter er de som er leid og returnert. Disse bilene har blitt betjent hos forhandleren og har vanligvis nok av fabrikkgarantibeskyttelse igjen.

Kjenn dine grenser. Før du begynner å kjøpe din neste bil eller lastebil, må du bestemme hvor mye du har råd til å betale, og holde deg til den. Ikke glem å ta med interesse i beregningene dine. Du kan forvente å betale rundt 20 prosent også som forskuddsbetaling, så vær forberedt.

Forsikre deg om at budsjettet blir bestemt før du besøker et forhandler. Når du handler etter et kjøretøy, må du ikke se på kjøretøy over prisklassen. Husk at det er du som betaler for det.

Hvis du ønsker å kjøpe et nytt kjøretøy, kan du prøve å få finansiering fra en bank før du begynner søket. Du må vite at dette er tilgjengelig før du prøver å kjøpe. Selv om forhandlerfinansierende avdelinger kanskje kan sikre seg en lavere rente for billånet ditt, er det en god måte å få en ide om hva du betaler, å konsultere med eksterne banker.

Hvis du handler i bil og vil prøvekjøre noen forskjellige biler, må du ta med lisens og forsikringskort. Mange forhandlere vil ha en fotokopi av dem før du kjører. Dette er bare for å beskytte dem i tilfelle noen stjeler eller skader en bil. Hvis du ikke har dem med deg, lar de deg kanskje ikke prøvekjøre.

Finn ut hvor mye det vil koste å forsikre et bestemt kjøretøy før du kjøper det. Forsikringsselskaper tar mye mer for å forsikre sportsbiler enn andre biler. Selv fargen på bilen kan påvirke forsikringskostnadene. For å garantere at du ikke blir overrasket når du allerede har betalt for bilen, må du gjøre undersøkelser.

Mange mennesker som har dårlig kreditt, ender opp hos en her-her-betal-her-forhandler. Vær veldig forsiktig med denne typen forhandlere. Vanligvis kjøper de biler på auksjon for lite penger, og mesteparten av pengene de tjener, er av de høye rentene de tar. Hvis du har noe valg, må du alltid få et lån fra en bank, ikke forhandleren.

Nå som du har kunnskapen fra denne artikkelen, bør du være fullt forberedt på å gå der ute og få selgeren til å jobbe for deg. Du får en bra pris, finner en fantastisk bil og gjør alt på rekordtid. Du vil wow venner og familie som vil at du skal hjelpe dem neste gang de trenger bil!